Schilderwerk School of Understanding - resultaatfoto 1

Schilderwerk School of Understanding

In een monumentaal pand in Amsterdam werd een nieuw schoolconcept geopend, waar veel rekening werd gehouden met de verschillende kleuren in gangen en lokalen. We hebben alle lokalen en gangen geschilderd in de gewenste kleurstellingen.

Op de foto’s ziet u een klaslokaal waarbij de onderkant van de muren blauw moest, er een oranje horizontale baan over de gehele muur moest worden geschilderd en de bovenkant van de muren wit moesten worden.

De overgangen naar de verschillende kleuren moesten vanzelfsprekend kaarsrecht, waterpas en scherp zijn (zonder overlopende kleuren).

De raampartijen zijn vervolgens wit afgelakt.

Op de andere foto ziet u een muur die behangen is met wolkenbehang en vervolgens zijn de aansluitende muren wit geschilderd met een vlak van ongeveer een meter hoog in het roze. Ook hier moest de overgang van wit naar roze strak, waterpas en kaarsrecht zijn. Het behang moest uiteraard ook strak!

Oh en een leuke sidenote voor de foto’s van het lokaal: alle meubels zijn gemonteerd en geplaatst door de jongens en meiden van onze dochteronderneming: Student voor Alles.